top of page

pe 26. elok.

|

Loihtua

Solekko juhla vain

Peruuntunutta Solekko Festiä korvaava kyläjuhla musiikin ja työpajojen parissa.

Registration is closed
See other events
Solekko juhla vain
Solekko juhla vain

Time & Location

26. elok. 2022 klo 18.00 UTC+3 – 28. elok. 2022 klo 17.00 UTC+3

Loihtua, Inarintie 172, 99140 Kittilä, Finland

About the Event

Solekko juhla vain on kaksipäiväinen kyläjuhla Loihtuan tiluksilla Kittilän Könkään kylässä. Perjantaina juhlavieraat lumoaa SÄIE  ja LOVI , kunnes Reindeer Kalashnikov pakottaa väen tanssilattialle. Iltaa aamuun jatkavat DJ Wunderbaum , Mikko Heikinpoika  ja DJ Milja Magia. Tarjolla on myös maittavaa festarihenkistä ruokaa thaimaalaisella twistillä North Eventsin laadukkaaseen tyyliin.

Lauantaina North Events loihtii tarjolle brunssin, joka kuuluu juhlapakettiin ja jonka voi myös ostaa erikseen. Päivällä voit osallistua työpajoihin harjoittamaan kättentaitoja, etsimään omaa ääntäsi tai matkaamaan sisimpääsi rummun saattelemana. Lavalla nähdään paikallisia kykyjä Kriheitarin ja Kolarin Santanan muodossa, jonka jälkeen stage on vapaa kenen tahansa ottaa haltuun! North Events tarjoilee taas herkkujaan ilta-aikaan.

Lipun hinta on 35€ sisältäen ohjelman ja leirintäpaikan mille tahansa leiriytymisvälineelle. Lippuja myydään yhteensä 75 kappaletta. Voit myös juhlia vieläkin mukavammin ja ostaa juhlapaketin, johon kuuluu majoitus 2-4 hlö huoneessa, lauantain brunssi, sunnuntain aamiainen, saunavuoro ja tietenkin ohjelma. Juhlapaketin hinta on 98€ ja niitä on saatavilla vain 25 kappaletta.

Jo Solekko Festeille lipun ostaneet voivat halutessaan vaihtaa lippunsa Solekko juhla vain -lippuun tai juhlapakettiin 22.07. saakka olemalla yhteydessä sähköpostitse (solekkofest@gmail.com). Loput liput tulevat nettisivuille myyntiin 23.07.

Tapahtuman mahdollistavat Kittilän kunta , Loihtua ja North Events.

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Peruslippu

  35,00 €

  +0,88 € service fee

  Sisältää 2 päivän ohjelman sekä leirintäaluepaikan.

  35,00 €

  +0,88 € service fee

  Sale ended

 • Juhlapaketti

  98,00 €

  +2,45 € service fee

  Sisältää majoituksen Loihtuan 2-4 hlö huoneissa, 2 päivän ohjelman lauantain brunssin, sunnuntain aamiaisen sekä saunavuoron.

  98,00 €

  +2,45 € service fee

  Sold Out

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page