top of page
 • Instagram
 • Facebook

pe 06. syysk.

|

Kangosjärvi, Muonio

Solekko Fest 2024

Pohjoista lahjakkuutta, poikkeuksellista visuaalisuutta, taidetta, työpajoja ja tanssia! Tervetuloa mukaan pohjoisen värikkäimpään kulttuuritapahtumaan!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Solekko Fest 2024
Solekko Fest 2024

Paikka & aika

06. syysk. 2024 klo 16.00 UTC+3 – 08. syysk. 2024 klo 6.00 UTC+3

Kangosjärvi, Muonio, Kangosjärventie 215, 99360 Kangosjärvi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Solekko saapua. Solekko juhlia.

SOLEKKO: /’so.lek.ko.’/, on lappilainen yleiskielinen sanonta, joka on aikojen saatossa muodostunut sanoista ”ei se ole kuin”. Lappilaisessa mielenmaisemassa kaikki on yksinkertaista ja hyvää. Solekko ottaa oikea asenne ja ryhtyä toimintaan, niin kaikki kuiten onnistuu.

Solekko on Lapin kyläjuhla, kansankielellä ”fästi”, jolle kaikki ovat tervetulleita. Solekko on lappilainen mutta kansainvälinen, pieni mutta väkevä. Ennen kaikkea Solekko Fest on intiimi festivaali, joka on tarkoitettu kirjaimellisesti kaikille. Tervetuloa.

The most vibrant music and art festival of Finnish Lapland. Alternative and arctic. Absolutely for everyone.

SOLEKKO: /’so.lek.ko.’/ is a general saying in Lapland – freely translated as “just” and “nothing but”. In the Lappish mindset, everything is uncomplicated, grounded and simply great. Solekko is all about taking the right attitude and action; everything will succeed anyway. Rain or shine.

Solekko Fest is an authentic village festival in Lapland, locally known as “fästi”, where everyone is welcome. It’s wonderfully local and absolutely international. Wild and curious, down to earth – impossible to put into words. Just come along and be part of it.

Liput

 • Early Bird PLUS

  Lippuun sisältyy kahden päivän festivaaliohjelma sekä leirintämajoitus sekä sauna ja paljupaketti. Muut lisäpalvelut ostettava erikseen verkkokaupasta.

  97,00 €
  Verot: ALV on mukana+2,43 € palvelumaksua
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page